Despre noi


Prima pagina

Despre noi

Produse

 
 

 

Contact

Comenzi

Contact

SC BIOPELET AGROPLANT SRL
Adresa: Sat Gageni, Comuna Paulesti, Nr. 874, Judetul Prahova
Telefon: +40785294794
Email: office@biopelet.ro
Program: L-V: 8:00-20:00
© SC Biopelet Agroplant SRL - 2015

Peleti pentru foc

Peleti pentru asternut

Peleti pentru furaj

Artizanat

 

SC Biopelet Agroplant SRL este o societate privata cu capital 100%  romanesc cu sediul in Judetul Prahova specializata in productia de peleti din paie (biomasa).


Peletii sunt produsi dupa o reteta nemteasca, linia de productie fiind proiectata si produsa integral in Germania de HIMEL MASCHINEN . Astfel, putem asigura peleti de calitate foarte buna, combinand rigoarea tehnologiei germane cu calitatea superioara a paielor romanesti. Este bine cunoscut faptul ca paiele romanesti sunt mai bune si mai curate decat cele din vestul Europei datorita utilizarii mai restranse a pesticidelor si erbicidelor. Fermele de la care sunt achizitionate paiele au o traditie in agricultura de peste 30 de ani si utilizeaza cu 50% mai putine produse chimice decat se folosesc in medie in fermele vegetale de cultivare intensiva din vestul Europei.


Capacitatea liniei este de 1 tona pe ora si putem lucra si non-stop in cazul in comenzilor mari. Suntem localizati foarte aproape de soseaua de centura a Ploiestiului, aproape de zona parcurilor industriale, ceea ce ne asigura accesibilitate usoara la drumuri, putand onora comenzile chiar si atunci cand conditiile meteo sunt proaste.

Putem personaliza peletii in functie de destinatia acestora prin modificarea lungimii si densitatii acestora. Lungimea este importanta atat pentru ardere cat si pentru asternutul animalelor (ex: la asternutul pentru pasari se folosesc peletii foarte scurti pentru a le proteja picioarele iar la ardere se dimensioneaza in functie de snecul fiecarui tip de instalatie). Densitatea este direct proportionala cu duritatea peletului si in practica este mai mare pentru ardere si mai mica pentru asternutul animalelor.

 

Calitatea peletilor nostri este certificata conform buletinului pe care il puteti vedea aici: